Selecteer een pagina
Home » Blog » Ballast » Hoe kom je aan de ballast?

Hoe kom je aan de ballast?

door | 5 feb, 2020 | Ballast

Hoe kom je aan de ballast?

Dit kan komen door een traumatische gebeurtenis en een vervelende situatie waar jij in meer of mindere mate gevoelens en overtuigingen hebt gekoppeld en/of waarbij jij positieve gevoelens hebt verloren.
Ballast kun je ook overnemen van anderen. Met name tijdens de zwangerschap neemt het ongeboren kind veel beperkende gevoelens en overtuigingen van de moeder over. Nadien ook van de vader en de andere gezinsleden.
Ballast kun je ook opdoen door het meebeleven van ervaringen van andere via de tv, kranten, social media en andere mensen om jou heen.
Vooral tijdens de eerste 7 levensjaren staat ons onderbewustzijn meer open voor collectieve overtuigingen en angsten welke vanuit het bewustzijnsveld op ons binnen komen.

bron: Hans de Waard, ontwikkelaar BMR methode en Jassentechniek.

Over Leone van Luijt

Ik ben een gecertificeerd Body Mind Release therapeut/interventie specialist. BMR heeft mijn leven positief veranderd. Ik sta je graag persoonlijk bij in het proces van het loslaten van jouw ballast, om vervolgens de positieve gevoelens weer terug te halen, zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Interessante categorieën

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin