Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn naam is Leone van Luijt,

Ik werk vanaf mijn 18 de in de gezondheidszorg. Ik heb altijd met veel plezier in de wijkverpleging gewerkt, totdat er een te  grote werkdruk kwam op de tijd.

Er was veel minder tijd voor de cliënt. Ik liep vast in mijzelf. Was administratie belangrijker dan de zorg/aandacht voor de mens?

Ik moest een keuze maken, wilde ik dit nog wel? Gelukkig kwam er een mooie kans aan, wij konden als gezin, mijn man en dochter voor 3 jaar naar het buitenland verhuizen.

Weer terug in Nederland overleed mijn man onverwachts aan een hartinfarct. Dit was een groot verdriet, we waren al vanaf mijn 16 jaar samen.

Na 2 weken was ik weer aan het werk, het kwam niet in mij op om even tijd voor mijzelf te nemen. Het leven ging weer door .

Maar na 15 jaar kwam toch de klap, ik werkte inmiddels bij een huisartsenlaboratorium als receptioniste/telefoniste.

In 1 ½ jaar maakte ik 3 x een reanimatie mee. Bij de laatste reanimatie (cliënt heeft het overleefd), ging voor mij het licht uit. Ik durfde niet meer aan de receptie te zitten, als ik iemand binnen zag komen  die er slecht uitzag dacht ik al, oh nee niet weer he. Ik heb toen tijdelijk andere werkzaamheden gedaan, maar aanpassing in mijn werk was niet voldoende om het probleem op te lossen.

Daarnaast was ik ook veel tijd kwijt aan mantelzorg. Dat herkennen we allemaal wel denk ik, werken, zorg dragen voor je ouders/kinderen, sociale contacten onderhouden etc.

Iemand attendeerde mij op de BMR therapie, eerst was ik wat gereserveerd, maar ik ervaarde zelf wat deze therapie methode met mij deed.

Ik voelde mij namelijk erg negatief en moe de laatste tijd en dat was helemaal niet hoe ik ben en wilde zijn. Ik die altijd positief en vrolijk was, ik herkende mijzelf niet.

De BMR therapie bracht daar duidelijk heel snel verbetering in, ik liet situaties makkelijker los, meer energie, maakte betere en snellere keuzes.

Tevens bevestigde deze opleiding dat de ballast (beperkende gevoelens, angsten en overtuigingen) die je bij je draagt  voor 95% bepalen hoe je denkt, voelt, handelt en reageert .

Door BMR heb ik  ervaren dat (vage) fysieke en mentale klachten een innerlijke oorzaak hebben.

BMR therapie heeft een positieve wending aan mijn leven gegeven en ik deel dit graag met anderen

Ik was zo enthousiast over deze therapie, dat ik zelf de opleiding tot  BMR therapeut ben gaan doen.

Ook heb ik de opleiding BMR interventie specialist gedaan, zodat bedrijven mij ook in kunnen zetten bij verzuimtrajecten voor hun personeel. Voor het bedrijf geeft het een meerwaarde. Het is toch fantastisch om deze therapie preventief in te zetten. Voor de medewerker ook prettig om weer eerder aan het werk te kunnen gaan zodat je  een langdurig ziekte verzuim kunt voorkomen.

Veel mensen hebben stress of zitten tegen een burn out aan en wat is het fijn om hun te kunnen helpen met deze BMR therapie methode.

Ik volg geregeld na-en bijscholingen om volledig  up to date te blijven. 

Inmiddels ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk gestart.

Je kunt mij altijd mailen of bellen voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Groetjes, Leone

 

Body Mind Release therapeut, 2019

De opleiding tot Body Mind Release therapeut heb ik gevolgd bij Hans de Waard, hij is de ontwikkelaar van deze therapie. Het is een geaccrediteerde opleiding op HBO niveau.

Body Mind Release interventiespecialist, 2019

Vervolgopleiding voor BMR therapeuten.Hier leer je alles over Arbo-en verzuimbegeleiding binnen het bedrijfsleven en hoe je deze breed inzetbare BMR interventiemethodiek kunt inzetten voor een spoedige, duurzame en vitale re-integratie.

Access bars,2019, Reiki 1 en 2, 2003, Voetreflexmassage, 2004

Bars zijn de 32 energetische punten op je hoofd die zijn verbonden door energiebanen. Door deze licht aan te raken,stroomt de energie door deze banen en worden eventuele blokkades opgeheven. Voorbeeld is negatieve gedachten,overtuigingen, emoties en oordelen over jezelf. Na een behandeling ervaar je meer rust , slaap je beter en minder stress etc.

Hoe klanten mij ervaren

Leone, ik wil je enorm bedanken voor je tijd, aandacht, inzet en profesionaliteit. Tevens wil ik je bedanken voordat wat je mij gegeven hebt met behulp van BMR. Loslaten en terughalen kregen voor mij met deze therapie een” gezicht”. Het is concreet en een kwestie van doen. Voor mij ben je een goede BMR therapeut. Daarvoor nogmaals mijn dank!

Ingrid

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?