Selecteer een pagina

Minder stress, meer energie en betere keuzes maken

I

Heb je moeite om in slaap te vallen?

Lig jij in bed naar het plafond te staren, terwijl je graag wilt slapen?

I

Ben je altijd vermoeid, geen energie?

Ben je overdag zo moe, dat je geen zin meer hebt om leuke dingen te gaan doen?

I

Ben je snel geïrriteerd of geëmotioneerd?

Heb je het gevoel dat je eerder chagrijnig en boos wordt?

Minder stress, meer levensvreugde en energie.

Ik voelde mij erg negatief en moe de laatste tijd en dat was helemaal niet hoe ik ben en wilde zijn. Ik die altijd positief en vrolijk was, ik herkende mijzelf niet.

De BMR therapie bracht daar duidelijk heel snel verbetering in, ik liet situaties makkelijker los, meer energie, maakte betere en snellere keuzes.

Tevens bevestigde deze therapie dat de ballast (beperkende gevoelens, angsten en overtuigingen) die je bij je draagt  voor 95% bepalen hoe je denkt, voelt, handelt en reageert .

Door BMR heb ik ervaren dat (vage) fysieke en mentale klachten een innerlijke oorzaak hebben.

BMR therapie heeft een positieve wending aan mijn leven gegeven en ik deel dit graag met anderen.

 

Weer in je eigen kracht te gaan staan, zelfvertrouwen weer te vergroten en positief denken en handelen weer terug in je leven te brengen.

Voorkomen van een burn out, geen stress meer.

Door BMR heb ik ervaren dat (vage) fysieke en mentale klachten een innerlijke oorzaak hebben.

Ik was zo enthousiast over deze therapie ,dat ik zelf de opleiding tot  BMR therapeut ben gaan doen.

Ook heb ik de opleiding BMR interventie specialist gedaan, zodat bedrijven mij ook in kunnen zetten bij verzuimtrajecten voor hun personeel. Voor het bedrijf geeft het een meerwaarde. Het is toch fantastisch om deze therapie preventief in te zetten. Voor de medewerker ook prettig om weer eerder aan het werk te kunnen gaan zodat je  een langdurig ziekte verzuim kunt voorkomen.

Veel mensen hebben stress of zitten tegen een burn out aan en wat is het fijn om hun te kunnen helpen met deze BMR therapie methode.

Wil jij ook stressvrij leven en een burn out voorkomen?

Meer energie

Weer tijd investeren in het gezin en plezier in je werk hebben.

Beter slapen

Je slaapt beter, waardoor je overdag meer energie hebt.

Positiever en meer ontspannen

Doordat de stress afneemt, heb je meer energie en levensvreugde.

Ervaringen van mijn klanten

Leone, ik wil je enorm bedanken voor je tijd, aandacht, inzet en profesionaliteit. Tevens wil ik je bedanken voordat wat je mij gegeven hebt met behulp van BMR. Loslaten en terughalen kregen voor mij met deze therapie een” gezicht”. Het is concreet en een kwestie van doen. Voor mij ben je een goede BMR therapeut. Daarvoor nogmaals mijn dank!

Ingrid

Wat doet Body Mind Release therapie?

In de drukke tijd waarin wij leven, merk je dat het leven alleen maar drukker wordt. Steeds meer mensen hebben last van spanningen, stress, vermoeidheid etc. Soms zijn deze klachten van tijdelijke aard en verdwijnen ze vanzelf. Je wilt  graag wat meer rust hebben, zodat de balans tussen  gezin /werk in evenwicht is.

Wanneer je maar achter jezelf aan blijft lopen en je voelt het ook aan je lichaam. Je lijf kan namelijk de volgende signalen afgeven o.a. moeheid, hoofdpijn, rugklachten, gewichtsverlies etc.

Vaak blijken de geboden behandelingen zoals medicijnen, psycholoog (praten helpt namelijk niet) niet voldoende, omdat de innerlijke oorzaak van de levensklachten niet aangepakt worden. Men doet alleen aan symptoombehandeling. Maar hoe ga je dit doorbreken?

Binnen de BMR therapie kan ik de mogelijke innerlijke oorzaak van de levensklachten voor je uittesten en je vervolgens leren deze ballast effectief en zelfstandig los te laten. Tevens leer je de positieve gevoelens weer terug te halen, zodat je in een korte tijd weer beter in je vel gaat zitten en meer energie krijgt.

Wil je meer energie en levensvreugde ervaren.

laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is BMR therapie geschikt?

BMR is breed inzetbaar en effectief. Denk hiebij aan gevoelens van stress, onrust, vermoedheid, onzekerheid, angst, piekeren en spanning. Burn out klachten. Onverwerkte trauma′s. Gebrek aan o.a. passie, levensvreugde en doel, 

Wat mag ik verwachten van een BMR behandeling?

Tijdens een BMR traject krijg je hernieuwde energie, innerlijke rust, positiviteit komt terug en door meer( zelf)vertrouwen ervaar je  persoonlijke groei. Subjectief onderzoek bij clienten laat zien dat de behandeling scoort met een 9.1!!

 

Krijg ik de kosten vergoed door de ziektekosten verzekeraar?

Dit ligt aan je verzekering, vraag dit zelf even na.

Erkend Therapeut?

Leone is een erkend Body Mind Release therapeut en BMR Interventie Specialist. Ik heb beide opleidingen gevolgd bij Hans de Waard, de ontwikkelaar van Body Mind Release therapie.

In jouw eigen kracht staan!!!

laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen.